Бременната с третото си дете Кейт Мидълтън посети Кралския колеж по

...
Бременната с третото си дете Кейт Мидълтън посети Кралския колеж по
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се бори за намаляване на смъртността при родилките и новородените

Бременната с третото си дете Кейт Мидълтън посети Кралския лицей по акушерство и гинекология, с цел да научи повече за здравните стратегии на колежа, ориентирани към понижаване на смъртността при майките и новородените в международен мащаб.

Кейт чака третото си дете през април. 

Кейт Мидътън ще бъде патрон на колежа, както и на акцията „ Nursing Now “, ориентирана към профилирано образование на медицинските сестри, оповестиха от Кенсингтън Палас.

Херцогинята на Кеймбридж участва и в кръгла маса за битка със стигмата към здравето на дамите - изключително за психологичното здраве на майката.

„ Ние сме доста признателни на Нейно кралско великолепие, чиято поддръжка ще ни помогне да повишим известността на благотворителната ни организация, която пази даването на висококачествено опазване на здравето на дамите в страната и отвън нея. Знаем, че майчиното здраве и психическото благополучие са проблем, непосредствен до сърцето на херцогинята. Надяваме се, че тази нова връзка ще се основава на нашата работа за възстановяване на опазването на здравето на дамите на всички места и ще подсигурява, че вижданията на майките по отношение на грижите, които получават, са в основата на всичко, което вършим “, съобщи в изказване професор Лесли Регън, декан на колежа.

Миналата година Кейт разяснява действителността на майчинството в силна тирада, като призна, че и тя е имала сложни моменти.

„ Нищо не може в действителност да ви приготви за това, което значи да сте майка. Тази задача е изпълнена със комплицирана композиция на наслада, безсилие, обич и паника. Вашата еднаквост се трансформира за една нощ “, показа Мидълтън и добави, че дамите би трябвало да се грижат и за прочувственото си здраве.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР